Meniu principal
Your Cart

Cubot

Set folii silicon pentru Cubot J5, SILKASE, Gel TPU, antibacterian, regenerabil
Out Of Stock
Brand: SILKASE Model: F0571
CE PRIMESC? In pachet veti primi setul de folii siliconice regenerabile SILKASE pentru Cubot J5, decupate exact ca in fotografii, si kitul de montare SILKASE necesar. APLICARE ANTI-BACTERIAN Materialul foliilor se curata foarte usor, aduna foarte putine amprente si este compatibil cu toate geluril..
94,49RON
Fără TVA:79,41RON
Brand: SILKASE Model: F0570
CE PRIMESC? In pachet veti primi setul de folii siliconice regenerabile SILKASE pentru Cubot J3, decupate exact ca in fotografii, si kitul de montare SILKASE necesar. APLICARE ANTI-BACTERIAN Materialul foliilor se curata foarte usor, aduna foarte putine amprente si este compatibil cu toate geluril..
94,49RON
Fără TVA:79,41RON
Brand: SILKASE Model: F0385
CE PRIMESC? In pachet veti primi folia de spate siliconica regenerabila SILKASE pentru Cubot J5, decupata exact ca in fotografie, si kitul de montare SILKASE necesar.  APLICARE ANTI-BACTERIAN Materialul foliei se curata foarte usor, aduna foarte putine amprente si este compatibil cu toate gelurile ..
76,04RON
Fără TVA:63,90RON
Brand: SILKASE Model: F0384
CE PRIMESC? In pachet veti primi folia de spate siliconica regenerabila SILKASE pentru Cubot J3, decupata exact ca in fotografie, si kitul de montare SILKASE necesar.  APLICARE ANTI-BACTERIAN Materialul foliei se curata foarte usor, aduna foarte putine amprente si este compatibil cu toate gelurile ..
76,04RON
Fără TVA:63,90RON
Brand: SILKASE Model: F0202
CE PRIMESC? In pachet veti primi folia siliconica regenerabila SILKASE pentru Cubot J5, decupata exact ca in fotografie, si kitul de montare SILKASE necesar. APLICARE ANTI-BACTERIAN Materialul foliei se curata foarte usor, aduna foarte putine amprente si este compatibil cu toate gelurile anti-bacte..
76,04RON
Fără TVA:63,90RON
Brand: SILKASE Model: F0201
CE PRIMESC? In pachet veti primi folia siliconica regenerabila SILKASE pentru Cubot J3, decupata exact ca in fotografie, si kitul de montare SILKASE necesar. APLICARE ANTI-BACTERIAN Materialul foliei se curata foarte usor, aduna foarte putine amprente si este compatibil cu toate gelurile anti-bacte..
76,04RON
Fără TVA:63,90RON
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)