Meniu principal
Your Cart

Montare protectie tablete


IMPORTANT

  • In cazul in care ati achizitionat set de folii, recomandam sa incepeti cu folia de spate (pentru a maximiza sansa de aplicare perfecta cand ajungeti la cea de ecran). Atentie, folostiti maxim jumatate din lichidul primit pentru fiecare folie!
  • Pulverizati cat mai mult lichid posibil! Semnele de prea putin lichid sunt: Folia nu se poate misca usor pe ecran ca in video, dupa aplicarea cu cartela din pachet, raman urme inestetice. In aceste cazuri, pentu un rezultat bun, dezlipiti folia si reaplicati-o cu cat mai mult lichid SILKASE.
  • In cazul in care o folie nu se aseaza bine pe ecran sau nu este compatibila cu husa dumneavoastra, contactati-ne ca sa putem rezolvam impreuna problema.

Pasul 1. Mediu curat

Este foarte important să aplicați folia cu mâinile curate și într-un mediu curat , fără praf, fum, scame sau alte impurități. Spălați - vă pe mâini , curățați masa și tableta înainte de a începe.

Pasul 2. Setting up

Pregătiti- vă la îndemână, pe suprafața de lucru, toate ustensilele de care veți avea nevoie: Folia de protecție SILKASE, laveta de microfibră , șervețelele de curățare , stickerele anti-praf, un card de plastic (bancar) și lichidul SILKASE. Toate aceste accesorii sunt incluse în pachet. Opțional , pentru o aplicare mai rapidă , veți avea nevoie de un uscător de păr , pentru a facilita uscarea rapidă a lichidului SILKASE.


Pasul 3. Curatarea tabletei

Pentru o instalare cât mai ușoară , este esențial ca ecranul tabletei să fie perfect curat . Curățați ecranul cu laveta de microfibră . Dacă este necesar , apelați și la șervețelul umed inclus în pachet ( sau folosiți sprayul inclus), și uscați bine ecranul. 

  

Dezlipiți stickerul anti-praf, și parcurgeți ecranul pe toată suprafața lui, aplicând stickerul ușor și dezlipindu-l (pentru a permite particulelor de praf să se lipească de el). Acest pas este esențial , întrucât laveta de microfibră sau șervețelele incluse în pachet pot pierde scame în urma folosirii.


Pasul 4. Pulverizare spray

De la o distanță de 5-10 cm, pulverizați uniform soluția SILKASE pe toată suprafața unde se va aplica folia. După aplicarea spray-ului folia devine nelipicioasă 10 secunde.

Pasul 5. Dezlipire folie 

Umeziți degetele cu spray-ul din pachet pentru a evita plasarea amprentelor pe folie. Dezlipiți folia pe jumatae ca in video, pentru o pozitionare mai usoara si pulverizati putin lichid si pe folie.

Pasul 6. Aplicare folia pe device

Aplicați folia SILKASE pe dispozitiv, cu partea adezivă în jos, poziționând-o la distanță egală de marginile gadget-ului. Pentru o poziționare cât mai corectă, folia trebuie să gliseze ușor pe device. 

 

Dacă observați că nu se întâmplă așa, iar folia trebuie repozitionata, dezlipiți folia in zona aderentă, mai aplicați o dată soluția spray pe partea lipicioasă a foliei și reaplicați.

  

Pasul 7. Eliminare soluție și bule de aer

Înveliți cardul bancar în laveta de microfibră, pentru a evita întinderea sau deplasarea foliei la aplicare. Presați ferm pe folie card, în alunecare (dinspre centru spre margini), astfel încât să eliminați soluția și bulele de aer. Nu vă faceți griji în privința pătrunderii lichidului în orificiile tabletei; laveta va absorbi cea mai mare parte a lichidului. Evitați aplicarea forței pe orice decupare a foliei, pentru a nu deteriora folia.

Pasul 8. Ștergere cu laveta de microfibră

Ștergeți excesul de soluție de pe dispozitiv cu laveta de microfibră, având grijă ca marginile curbate să nu prindă scame (în cazul în care există margini curbate).


În situația în care marginile foliei nu se lipesc / rămân în aer, motivul este lichidul SILKASE care încă se află între folie și ecran la extremități.


Dacă aveți uscător de păr la îndemână, încălziți marginile foliei cu uscătorul de păr 10-15 secunde -  aveți grijă să nu topiți folia. Dacă nu aveți acces la un uscător de păr, așteptați 10 de minute înainte de pasul următor.


Pasul 9. Marginile curbate (Optional, doar daca tableta dvs are margini curbate)

După cele 10 de minute de așteptare / încălzirea cu uscătorul de păr, puteți să fixați ușor folia și pe marginile curbate. Timp de 5 secunde presați fiecare zonă de folie pe marginea curbată – cu podul palmei sau buricele degetelor – până la lipirea completă. Dacă folia nu se lipește pe margini, repetați pasul 8, și reveniți la pasul 9.


Pasul 10. Fixare fermă

Timp de 8 ore după aplicare utilizați CU GRIJĂ tableta și NU o introduceți în geanta, husă sau carcasă! Soluția SILKASE se evaporă în acest timp iar folia se va fixa ferm. NU intrați în panică, bulele de lichid sau APARENTELE imperfecțiuni precum cele din video dispar de la sine în 24-48 de ore, iar device-ul dumneavoastră va arăta perfect pentru mult timp!

Pasul 11. Netezirea foliei

După cele 8 ore, frecați cu forță ușoară spre medie laveta de microfibră de marginile foliei. Astfel se vor rotunji marginile ascuțite ale foliei, făcând utilizarea tabletei fără husă, o plăcere.