Meniu principal
Your Cart

Termeni și condiții

1. TERMENI ȘI CONDIȚII


Folosirea site-ului www.silkase.ro presupune acceptarea prezentelor Termeni și Condiții de către utilizator. Prevederile menționate aici constituie contractul (denumit în continuare " Contractul ") care guvernează raporturile dintre client și Companie.


Inainte de a utiliza Serviciile vă rugăm să citiți cu atenție acest set de termeni și condiții.


Pentru anumite Servicii este posibil să existe termeni și condiții suplimentare, de exemplu politici pentru un anumit Produs, pentru o anumită activitate sau promoție, iar respectivele condiții   suplimentare   vă   vor   fi   prezentate   în   legatură   cu   Serviciile   relevante   aplicabile.


Condițiile suplimentare se adaugă termenilor și condițiilor din acest Contract și vor fi considerate parte integranta din acesta. În cazul unui conflict cu privire la Serviciile relevante aplicabile, condițiile suplimentare vor prevala față de termenii și condițiile din acest Contract.2. COMPANIA


SC SALISERAW SRL

Reg. com.: J8/1231/2015

CUI: 34816144

IBAN:RO77INGB0000999907977581

Adresa: Str. Calea Bucuresti 42, sc A, ap 15, Brasov


3. INFORMAȚII GENERALE


Imaginile   publicate   pe   site   sunt   conforme   cu   realitatea,   însa   uneori   nuanțele   culorilor produselor pot să difere ușor, ca urmare a procesului de execuție al fotografiilor sau a setărilor monitorului tau.


Clienții www.silkase.ro vor fi întotdeauna informați dacă un produs este sau nu este în stoc, dacă se poate produce la comandă, în cât timp se va prelucra și în cât timp va ajunge la ei. Aceste informații vor fi transmise prin e-mail sau telefon.


Imaginile cu produsele, ofertele, prețurile și concursurile pot fi schimbate în prealabil, fără o notificare specifică.


Produsele comercializate prin intermediul www.silkase.ro, vor fi insoțite   în momentul livrării de factură fiscală printată.


Utilizarea Serviciilor, reprezinta o declaratie privind indeplinirea urmatoarelor conditii:


a). IMPLINIREA VARSTEI DE 18 ANI;

b). INEXISTENTA UNOR CIRCUMSTANTE CARE AFECTEAZA CAPACITATEA LEGAL

c).IN CAZUL PROFESIONISTILOR, INDEPLINIREA TUTUROR CONDITIILOR LEGALE SI

DETINEREA TUTUROR AUTORIZATIILOR NCESARE PENTRU A PRESTA SERVICIILE

OFERITE

d). ACCEPTAREA DEPLINA SI RESPECTAREA TUTUROR PREVEDERILOR DIN ACEST CONTRACT,   INCLUSIV   A   CELOR   PRIVIND   LIMITAREA RASPUNDERII SI   LEGEA APLICABILA, care sunt acceptate in mod expres. Daca oricare dintre aceste conditii nu este indeplinita, Clientul trebuie sa inceteze imediat sa acceseze sau utilizeze Serviciile. Daca una din aceste conditii nu este indepinita societatea  va refuza livrarea acestor produse catre Client, fara ca acesta sa poata avea vre-o pretentie in executarea comenzii.


Pentru a asigura respectarea conditiilor de acces si utilizare a Serviciilor, clientul se obliga sa verifice la momentul fiecarei comenzi termenii si conditiile de utilizare. Utilizarea Serviciilor, chiar si in cazul omisiunii Clientului de a analiza termenii si conditiile aplicabile, reprezinta acordul expres al Clientului de acceptare a respectivelor conditii.


Clientul, PRIN BIFAREA CASUTEI ”SUNT DE ACORD CU TERMENII SI CONDITIILE” ISI DA ACORDUL, IN MOD EXPRES, SA RESPECTE TOATE CLAUZELE DIN ACEST CONTRACT, PRECUM ȘI ORICE ALTI TERMENI SI CONDIȚII SPECIFICE APLICABILE, ASA CUM SE FACE REFERIRE LA ELE IN ACEST CONTRACT.4. PROPRIETATEA - DREPTURI DE AUTOR


Întregul conținut al site-ului www.silkase.ro este protejat conform legii dreptului de autor și legilor   privind   drepturile   de   proprietate   intelectuală.

Folosirea   fără   acordul scris   al SALISERAW SRL, a oricăror elemente aparținând site-ului www.silkase.ro  se pedepsește conform legilor în vigoare.

Societatea NU conferă dreptul utilizatorului de a modifica parțial sau integral site-ul web, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, vinde sau exploata site-ul în orice altă manieră fără acordul societății.


Vizitatorul / Clientul nu va modifica, copia, distribui, transmite, afișa, publica, reproduce, acorda licențe, crea produse derivate, transfera sau vinde orice fel de informație sau servicii obținute de pe sau prin intermediul acestui site web.


Vă aducem la cunoștință că SILKASE este marcă înregistrată, în acest sens orice utilizare a mărcii fără acordul societății fiind pedepsită conform legii.

Conținutul   prezentului   site,   inclusiv,   dar   fără   a   se   limita   la   logo,   reprezentări   stilizate, simboluri, imagini, fotografii, conținut texte și altele asemenea, sunt proprietatea exclusivă a SALISERAW   SRL.


Este   nepermisă   copierea,   distribuirea,   publicarea,   modificarea, completarea,   utilizarea,   expunerea,   includerea,   legarea,   transmiterea,   îndepărtarea însemnelor, fotografiilor, imaginilor, bucăților de text, afișarea, vinderea, etc, a conținutului, datelor, informațiilor, fotografiilor sau altor informații găsite pe site, fără permisiunea expresă acordată în scris de către SALISERAW SRL. Niciun client nu dobândește, prin utilizarea și accesarea site-ului vreun drept sau vreo licență de utilizare a vreuneia dintre informațiile de pe site. Niciun client nu are dreptul de a utiliza un dispozitiv automat sau manual pentru a monitoriza materialele disponibile pe site.5.   CLIENȚII   –   CONFIDENȚIALITATE   ȘI   PROTECȚIA   DATELOR   CU   CARACTER PERSONAL


Clientul are obligația de a păstra confidențialitatea asupra informațiilor despre care a luat la cunoștință   cu   ocazia   accesării   și   utilizării   site-ului,   precum   și   cu   ocazia   comunicărilor transmise   pe   parcursul   înregistrării,   autentificării,   plasării   și   onorării   comenzilor   și   alte asemenea aspecte în legătură cu utilizarea site-ului.


Clientului îi este interzis să dezvăluie către terți raporturile sale cu SALISERAW SRL, fără consimțământul expres al societății, oferit în prealabil în scris.


Transmiterea de către client de informații sau materiale prin intermediul acestui site, idei, concepte, know-how, tehnici, etc. ne oferă acces nerestricționat și irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afișa, modifica, transmite și distribui aceste materiale sau informații. www.silkase.ro are o politică strictă de respectare a confidențialității datelor clienților.


Prin achiziționarea bunurilor de pe site-ul www.silkase.ro, SALISERAW SRL prelucrează datele dvs. cu caracter personal necesare îndeplinirii scopurilor pentru care aceste date au fost solicitate și stocate.( a se vedea in acest sens Politica de confidentialitate).


6. INFORMAȚII PRODUSE ȘI PREȚURI


Prețurile afișate în cadrul site-ului www.silkase.ro sunt în RON. Prețurile afișate sunt valabile la momentul accesării paginii unde acestea sunt afișate, SALISERAW SRL rezervându-și dreptul de a le modifica oricând, fără niciun preaviz sau notificare. Prin   efectuarea   unei   comenzi   pe   site-ul   www.silkase.ro,   vă   obligați   irevocabil   să   plătiți contravaloarea produselor comandate, în momentul livrării.


7. ÎNREGISTRAREA CA UTILIZATOR


Orice client care dorește acest lucru poate să se înregistreze pe site-ul nostru cu un simplu click pe   butonul  de   Înregistrare  și  parcurgerea   adecvată  a  pașilor solicitați  în   vederea înregistrării.


Pentru înregistrare, vi se va solicita să vă introduceți numele, prenumele, număr de telefon, adresa de email și o parolă. Aveți obligația de a introduce o adresă de email validă, în caz contrar nu va fi posibilă continuarea procedurii de înregistrare pe site. Sunteți pe deplin responsabil pentru păstrarea în siguranță a parolei de acces precum și a oricărei informații privind înregistrarea, autentificarea și contul.


Simpla navigare in paginile www.silkase.ro nu este conditionata de inregistrarea ca utilizator (crearea unui cont de utilizator pe Site).


Pentru a beneficia insa de anumite servicii oferite de Site,   precum   achizitionarea   produselor   oferite de   acesta, primirea newsletterului sau verificarea situatiei unor comenzi proprii, va trebui sa va inregistrati ca utilizator (sa va creati un cont de utilizator pe Site). Utilizatorul este responsabil pentru realitatea informatiilor furnizate la inregistrare, precum si pentru   pastrarea   confidentialitatii   datelor   si   informatiilor   transmise   acestuia   pentru achizitionarea efectiva a Produselor.


Înregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabila a Termenilor si Conditiilor de utilizare a www.silkase.ro si a Politicii de Confidentialitate a acestuia. Aceste reglementari constituie baza contractuala a raporturilor dintre utilizatori si Societate. Inregistrarea contului de Utilizator al Utilizatorului in vederea comandarii de Produse poate fi amânată sau refuzată atunci când nu sunt furnizate informatiile necesare solicitate. Intrucat prevederile Termenilor si Conditiilor de utilizare si ai Politicii de Confidentialitate pot fi modificate, va rugam sa le revedeti periodic.


Daca folositi acest Site, sunteti responsabili cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces   in   contul   dvs.   de   utilizator,   creat   pe   Site   si   sunteti   de   acord   sa   va   asumati responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate din contul dvs. de utilizator, creat pe Site.


www.silkase.ro NU poate vinde produse minorilor Daca aveti mai putinde 18 (optsprezece) ani, puteti achizitiona produsele .noastrenumai cu ajutorul unui parinte sau tutore.


www.silkase.ro vinde produse adultilor, care sunt autorizati sa efectueze plati online cu cardul sau prin orice alta metoda de plata acceptata de www.silkase.ro.


www.silkase.ro isi rezerva dreptul de a inchide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri, sau de a refuza vanzarea de produse, la propria sa discretie, fara ca utilizatorul/clientul sa poata invoca niciuun fel de pretentie in acest sens.8. PLASAREA ȘI CONFIRMAREA COMENZII


Plasarea comenzii se realizează prin parcurgerea următorilor pași:


1.   selectați   produsele   dorite   și   le   adăugați   în   Coșul   de   cumpărături   după   selecția caracteristicilor necesare dacă este cazul, cu un click pe butonul „Adăugare în Coș”,

2. doriți să finalizați comanda faceți click pe butonul Coșului din dreapta sus, „Finalizează comanda”,

3. introduceți datele de facturare,

4. introduceți adresa de livrare,

5. livrarea se face prin curier sau preluare personală din magazin

7. bifați câmpul „de acord cu Termenii și condițiile de pe site”,

8. aveți posibilitatea de a vă da acordul pentru primirea de newslettere,

9. plasați comada prin click pe butonul „Finalizează comanda”.


Societatea are dreptul de a contacta clientul pentru procesarea comenzii, inainte si dupa confirmarea acesteia, iar prin acceptarea acestor Termeni si conditii clientul isi da acceptul in mod expres in acest sens.


9. PLĂȚI ȘI LIMITĂRI


SALISERAW SRL încearcă, în cadrul site-ului, să ofere clienților săi o descriere cât mai detaliată asupra produselor sale, însă nu garantează că descrierea produselor sau orice alt conținut al site-ului www.silkase.ro  este completă sau total lipsită de erori.

De asemenea SALISERAW SRL nu își asumă responsabilitatea pentru nici un tip de pierderi cum ar fi: pierderi de  date,  profituri  pierdute,  imposibilitatea  de  a  utiliza datele  de  pe  acest  site, modificări fără anunțarea în prealabil ale datelor, prețurilor sau structurii site-ului.

Clientul are obligația de a opta pentru modalitatea de plată ramburs sau ordin de plata, conform pașilor de plasare a comenzii.

Vânzătorul va emite către client o factură pentru produsele livrate. În acest sens, clientul are obligația   de   a   furniza   vânzătorului   toate   informațiile   necesare   emiterii   facturii, conform legislației în vigoare.

Factura va fi comunicată clientului tipărită în format material cu ocazia livrării produselor comandate.

Pentru a evita orice neintelegere, societatea precizeaza in mod clar ca nu solicita direct sau indirect de la Client niciun fel de date bancare, toate aceste date necesare procesarii platii fiind colectate de furnizorul serviciilor de plata care asigura respectarea confidentialitatii datelor astfel colectate.

Clientul este raspunzator pentru pastrarea confidentialitatii datelor bancare, societatea noastra fiind exonerata de orice raspundere fata de Client in cazul pierderii sau dezvaluirii datelor bancare confidentiale catre persoane neautorizate.

Societatea noastra nu va fi tinuta raspunzatoare pentru niciun fel de prejudiciu cauzat Clientului ca urmare a eventualelor deficiente de functionare a sistemului de plata sau a oricaror altor disfunctionalitati ale serviciului de plata oferit de prestatorul de servicii de plata care impiedica efectuarea platii sau procesarea platii efectuate de lient.10. POLITICA DE LIVRARE


Produsele se livrează de către vânzător, direct la domiciliul cumpărătorului/adresa specificată de acesta. Transportul  standard se poate asigura prin firmele de curierat: Cargus sau Sameday, clientul putand opta pentru una din cele doua.


La comenzile care depasesc suma de 1000 lei, cu conditia efectuarii platii prin virament sau

OP, clientul are dreptul de a solicita una din urmatoarele firme de curierat: Sameday, Cargus, FanCurier.


Taxa de transport este de 15.00 RON.

La plata ramburs, pentru comenzi de minim 100 RON, livrarea este gratuita.

La plata cu cardul, pentru comenzi de  minim 40 RON, livrarea este gratuita.


Expedierea comenzii pentru produsele aflate în stoc se va realiza în termen de 24 - 48 de ore de la confirmarea comenzii, prin email, in functie de firma de curierat selectata. Acest termen poate fi modificat de împrejurări independente de voința noastră, fără a depăși un termen de 10 zile lucratoare, calculat de la data preluării comenzii dumneavoastră. Termenul de expediere al produselor pentru comenzile plasate in weekend sau in zilele libere de sarbatoare legala  va incepe sa curga din  prima zi lucratoare de dupa plasarea comenzii.


Livrarea comenzilor in perioada de sarabatori ( de ex., dara fara a ne limita la Carciun, Paste) sau de black friday, poate varia intre 3-10 zile lucratoare.

Comanda va fi expediată în ambalaje care să asigure securitatea transportului. Răspunderea pentru orice deteriorare cauzată în timpul transportului produsului, coletului sau pachetului trimis de către noi, revine transportatorului conform legislației locale în vigoare. Astfel, este imperios   necesar,   ca   in   cazul   in   care   coletul   livrat   de transportator   prezinta   urme   de distrugere, deschidere sau orice alte urme de alterare, sa solicitati curierului incheierea unui proces-verbal prin care sa se constate starea coletului alterat. Existenta acestui proces verbal este absolut necesara pentru ca dv. sa puteti beneficia de retur, in cazul in care produsul prezinta la randul sau urme de distrugere, zgarieturi sau alte semne de degrdarea cauzate de un transport defectuos. (a se vedea in acest sens Politca de retur).


Clientul are obligatia de a ridica fiecare produs comandat. Societatea isi rezerva dreptul de a bloca un client care in mod repetat nu ridica produsele comandate si de a-i refuza accesul la site si/sau comenzi.


Suplimentar fata de livrarea produselor prin firmele de curierat, exista optiunea cumpararii on-line si ridicarii produselor din magazinul nostru situat in Brasov, str. Paraului nr. 24, bl. E17, sc. B, parter, optiunea aceasta fiind valabila exclusiv pentru Brasov. In aceasta situatie, clientul  are obligatia ridicarii produselor din magazinul nostru situat la adresa indicata mai sus, in termen de maxim 48 de ore de la confirmarea comenzii din partea noastra. In cazul in care nu se conformeaza acestui termen si nu ridica produsele, dar nici nu comunica o alta zi in care se poate prezenta pentru a le ridica, comanda se va anula automat, iar pretul achitat va fi restituit. Clientul isi asuma raspunderea in mod exclusiv pentru corectitudinea furnizarii datelor de facturarea si/sau livrare, asigurandu-se inclusiv de faptul ca acestea sunt integral scrise si toate   capurile completate, societatea SALISERAW SRL fiind exonerata de orice fel de raspundere in acest sens.


11. PROCEDURA DE REZOLVARE A RECLAMAȚIILOR


Orice nemulțumire legată de accesarea, utilizarea, înregistrarea pe site-ul nostru, efectuarea unei comenzi, aspecte legate de comanda efectuată și alte asemenea, ne va fi comunicată direct,   fie   telefonic,   la   numarul   de   telefon   0760   566   715,   fie   prin   email   la   adresa office@silkase.ro.

Nemulțumirea dvs va fi înregistrată și veți primi un răspuns în scris, pe adresa de email menționată cu ocazia aducerii la cunoștința noastră a nemulțumirii dvs, în termen de cel mult 3 zile lucratoare.


Clientul declară că este de acord să nu facă publice aceste nemulțumiri (pe rețelele de socializare, media, discuții la petreceri private sau în orice altă modalitate) sub rezerva suportării daunelor cauzate pentru prejudiciul de imagine adus companiei prin aceste acțiuni.


Angajatii customer support vin in sprijinul clientilor cu conditia ca acestia sa manifeste pe tot parcursul conversatiei o atitudine decenta, fara un limbaj licentios sau alte amenintari, injurii adresate in  mod direct sau indirect angajatilor. In acest sens, societatea  SALISERAW SRL isi rezerva dreptul de a limita orice client abuziv care nu adopta o atitudine decenta in raportul cu angajatii sai, putand sa refuze sau sa blocheze orice client de acest tip.


Pentru protectia personala, orice angajat customer support are dreptul sa foloseasca un alias in raport cu clientul, cu ocazia corespondentei sau convorbirilor telefonice purtate cu acesta.


12. MODIFICARI ALE TERMENILOR ȘI CONDIȚIILOR


SALISERAW SRL își rezervă dreptul, de a efectua schimbări în orice moment cu privire la conținutul site-ului www.silkase.ro, politica, termenii și condițiile de utilizare, fără a fi necesară o notificare prealabilă către utilizatori în acest sens. Utilizatorul site-ului www.silkase.ro are obligația de a verifica în mod regulat termenii și conditiile de utilizare. În cazul în care nu este de acord cu modificările aduse acestora de catre SALISERAW SRL, va înceta utilizarea site-ului. Dacă utilizatorul continuă să folosească

site-ul, se considera ca este de acord cu modificările efectuate.13. RĂSPUNDEREA CONTRACTUALĂ


Prin   crearea   și   utilizarea   contului,   clientul   își   asumă   răspunderea   pentru   menținerea confidentialității datelor de cont (user și parola) și pentru gestionarea accesării contului, fiind responsabil în condițiile legii de activitatea derulata prin intermediul contului său.


Prin   accesarea   site-ului,   crearea   contului,   utilizarea   site-ului,   plasarea   comenzilor,   etc., clientul acceptă în mod expres și neechivoc Termenii și Condițiile site-ului în ultima sa versiune   comunicată   în   cadrul   site-ului. Ulterior   creării   contului,   utilizarea   conținutului echivalează cu acceptarea modificărilor intervenite asupra Termenilor și Condițiilor site-ului și/sau a versiunilor actualizate ale Termenilor și Condițiilor site-ului. Clientul este responsabil pentru verificarea versiunii finale a Termenilor și Condițiilor ori de câte ori utilizează site-ul.


Acceptarea   Termenilor   și   Conditiilor   site-ului   se   confirmă   prin   bifarea   checkbox-ului corespunzator din site și/sau prin trimiterea comenzii.


Nu ne asumăm responsabilitatea pentru daune de orice fel pe care clientul sau orice altă terță persoană le-ar putea suferi ca rezultat al îndeplinirii de către noi a oricăreia dintre obligațiile noastre conform comenzii și nici pentru daune care ar putea rezulta din utilizarea bunurilor după livrare și cu atât mai puțin pentru pierderea acestora.


Nu putem fi ținuți responsabili pentru daune aduse calculatorului dumneavoastră sau viruși care ar putea să vă infecteze calculatorul sau alt echipament ca urmare a accesării, utilizării de   către   dumneavoastră   sau   navigării   pe   site-ul   nostru   sau   descărcarea   de   către dumneavoastră a vreunui conținut, informație, materiale, date, text, imagini, video sau audio de pe site-ul nostru.


Utilizarea website-ului www.silkase.ro se face pe propria răspundere. Cu excepţia situaţiilor in care legea aplicabilă impune altfel, SALISERAW SRL nu va fi responsabilă pentru nici un fel de daune rezultate din utilizarea acestor   website-uri, inclusiv, dar fără a se limita la daune indirecte.


14.  RETURUL


Clienții care nu sunt mulțumiți de produs îl pot returna și/sau pot alege un alt produs în limita contravalorii produsului returnat, cu respectarea termenilor și condițiilor detaliate in Politica de retur dedicata in aces sens. Nu vor fi acceptate pentru returnare produsele care vor prezenta urme de folosire, lipsa etichetelor sau a ambalajelor originale. Înainte de a returna produsele, clienții trebuie să notifice prealabil comerciantul în scris, in termen de 14 zile de la primirea produsului, către adresa de e-mail comenzi@silkase.ro, unde vor specifica următoarele:

- produsul/produsele pe care doresc să le returneze

- motivul returului

- opțiunea înlocuirii sau rambursării sumei


Solicitarea de retur trebuie efectuata in mod obligatoriu prin formularul de retur existent pe site, cu exceptia imposibilitatii accesarii site-ului, situatie in care va trebui sa dovedeasca aceasta imprejurare. Costul produsului va fi rambursat in contul bancar al cumparatorului in termen de maxim 15 zile calendaristice de la primirea produselor returnate.


Costul de transport (15 RON) si logistica suportat de catre SALISERAW SRL prin diferite oferte de transport gratuit va fi retras din suma care trebuie returnata cumparatorului. ( a se vedea in acest sens Politica de retur).

Societatea   are   dreptul   de   a   solicita   de   la   clienti   imagini/video   pentru   motivul depanarii/returului si/sau pentru verificarea de integritate a coletului/produsului.

Clientul isi va exercita dreptul de retur cu buna credinta, iar prin acceptarea acestor Termeni si conditii isi asuma in mod expres aceasta obligatie. In acest sens clientul nu va comanda niciun produs avand ab initio intentia de a-l returna si   de a-l utiliza exclusiv inauntrul termenului de  retur de14 zile. In aceasta situatie, societatea isi rezerva dreptul de a bloca orice client si de a-i refuza orice comanda, in cazul in care in mod repretat clientul adopta acest mod de operare. Prin semnarea prezentei, clientul accepta in mod expres aceasta clauza.


15. PUBLICITATEA


www.silkase.ro poate afisa, in paginile sale, reclame la produsele din oferta sa precum si la produse ori servicii apartinand tertilor. Prin utilizarea www.silkase.ro  si prin acceptarea Termenilor si Conditiilor de utilizare ale acestuia si a Politicii de confidentialitate, va exprimati in mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicari cu caracter comercial.


16. RECENZII, COMENTARII, COMUNICARI SI ALTE TIPURI  DE  CONTINUT


Utilizatorii pot posta recenzii, comentarii sau alte tipuri de continut;trimite sugestii, idei, pune intrebari, propune articole sau, alte tipuri demateriale, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen,amenintator, defaimator, nu incalca dreptul la intimitate sau legea cu privirela   protejarea   proprietatii   intelectuale;   nu   contine   virusi   informatici,comunicari comerciale, politice, care instiga la ura sau intoleranta pe motive etnice, religioase, rasiale, de orientare sexuala, mesaje colective sau alte forme, spam. In vederea postarii de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut, nu puteti folosi adrese de e-mail sau identitati

false.


www.silkase.ro isi rezerva dreptul, dar nu are obligatia de a elimina sau edita toate tipurile de continut postate de catre utilizatori si nu are obligatia de a revedea periodic acest continut. Odata   cu   postarea   de   recenzii,comentarii,   comunicari   si   alte   tipuri   de   continut   pe www.silkase.ro , transmiteti, in afara cazurilor in care Societatea indica altfel, drepturile de proprietate intelectuala, in mod neexclusiv, perpetuu, irevocabil, asupra materialelor postate.


Societatea   are   dreptul   de   a   modifica,   reproduce,   transmite,   adapta,   publica,distribui materialele postate de catre utilizatori, prin orice mijloc de comunicare in masa, din orice tara. Prin postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe www.silkase.ro, cedati dreptul Societatii de a folosi numele dvs. in relatie cu materialele postate; garantati ca detineti sau controlati intr-o alta forma, dreptul de proprietate intelectuala asupra materialelor pe care le postati; ca materialele postate nu violeaza nici una dintre conditiile de postare ale recenziilor, comentariilor, comunicarilor si alte forme de continut din partea utilizatorilor, ale www.silkase.ro.


www.silkase.ro are dreptul, dar nu obligatia de a monitoriza, edita sau sterge, la latitudinea sa exclusiva, in orice moment, indiferent de motiv, si fara notificare prealabila, 

orice tip de continut sau activitati ale utilizatorilor pe Site.


Societatea are dreptul de a contacta clientul in situatia postarii de catre acesta a oricarui comentariu/review, prin semnarea acestor Termeni si conditii dandu-si acceptul in mod expres in acest sens.


www.silkase.ro nu este responsabil si nu isi asuma responsabilitatea pentru nici unul dintre materialele postate de catre alte terte parti pe Site.


www.silkase.ro are dreptul de a nu publica toate comentariile si articolele propuse de catre utilizatori.

Orice incalcare a limitarilor aratate mai sus   poate duce la blocarea accesului la cont a Utilizatorului si/sau la suspendarea contului de Utilizator, precum si, dupa caz, la sesizarea organelor   in   drept   pentru   aplicarea   sanctiunilor   contraventionale   sau   penale.  Aceleasi

prevederi se aplica si tentativei.


17. FORȚA MAJORA


Niciuna   dintre   părțile   contractante   nu   răspunde   de   neexecutarea   la   termen   și/sau de executarea în mod necorespunzător - total sau parțial - a oricărei bligații care îi revine în baza prezentului contract, daca neexecutarea sau executarea necorespunzătoare a obligației respective   a   fost  cauzată   de   forța  majoră,   așa   cum  este   definită  de   lege,   din  motive independente de părți. Partea care invocă forța majoră este obligată să notifice celeilalte părți, în termen de 5 (cinci) zile, producerea evenimentului   și   să   ia   toate   măsurile   posibile   în   vederea   limitării consecințelor lui.18. LEGEA APLICABILĂ


Contractul va fi guvernat și interpretat în conformitate cu legea română. Orice neînțelegere intervenită între Comerciant și Client în legătură cu raporturile decurgând din prezentul Contract urmează să fie rezolvate pe cale amiabilă, iar în caz de eșec, să fie supuse instanțelor competente material din Brașov.19. DISPOZIȚII FINALE


Acest site este deținut de către SALISERAW SRL, care vă oferă dreptul de a accesa și utiliza site-ul sub rezerva acceptării de către dumneavoastră a acestor Termeni și Condiții. Accesând și utilizând site-ul vă oferiți automat și neechivoc acordul pentru respectarea Termenilor și Condițiilor de pe site.


SALISERAW SRL are dreptul de a modifica Termenii și Condițiile oricând, fără o notificare prealabilă, postând varianta actualizată pe site, iar clientul are obligația de a citi Termenii și Condițiile ori de câte ori accesează site-ul.

Clientul are obligația de a respecta întocmai Termenii și Condițiile de pe site și nu poate pretinde și nu se poate apăra cu necunoașterea Termenilor și Condițiilor de pe site, valabili la data accesării, utilizării și/sau plasării unei comenzi pe site.


SALISERAW SRL organizează periodic diferite promoții care sunt anunțate pe site.

Promoțiile își încep valabilitatea în momentul activării acestora pe site și își încetează valabilitatea din momentul inactivării acestora pe site. Promoțiile nu se cumulează între ele sau cu alte reduceri și sunt valabile numai în limita stocului.